MFT zaterdag 13 mei 2017 “Nederland Douze Points”

Zaterdag 13 mei blikken we in Musical, Film en Theater  (MFT) vooruit op de finale van het Eurovisiesongfestival.  De zusjes van OG3NE zullen als 6de voor Nederland gaan optreden met het liedje “Lights and shadows”. OG3NE zijn de 3 zeer getalenteerde zussen & zangeressen Lisa, Amy & Shelley. Zij waren eerder de winnaars van  The Voice of Holland 2014. Dit jaar is het liedjesfestijn in Oekraïne. Afgelopen dinsdag behaalde OG3NE een ticket voor de finale met een loepzuiver en vlekkeloos optreden.

 

Onze gehele radio uitzending staat in het teken van het Eurovisiesongfestival. Wij laten u de grootste hits door de jaren heen horen. Ook voorspellen we wie de kanshebbers zijn van dit jaar. Wij laten u de eerste Songfestival winnaar horen uit 1956. Toen deden er nog 7 Europese landen waaronder Nederland mee. In 1975 won Nederland met Ding a dong (Teach in) voor het laatst. In de loop der jaren zijn het aantal deelnemende landen uitgebreid. Zelfs Australië mag meedoen. Dit jaar zullen 26 landen strijden om de titel Winnaar 2017 Eurovisiesongfestival

MFT is te beluisteren via waterlandradio.nl

Vanaf 12.30uur tot 14:30uur

Het programma is samengesteld door Björn Hekke en Helen Schneider

 

 

 

 

 

Presentator van UnieK KlassieK, Musical Film Theater en het verzoekplatenprogramma. Ik vind het geweldig om mijn passie voor muziek te delen met de luisteraars van onze programma’s.

Bjorn Hekke

Presentator van UnieK KlassieK, Musical Film Theater en het verzoekplatenprogramma. Ik vind het geweldig om mijn passie voor muziek te delen met de luisteraars van onze programma's.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *