Nieuws

50 jaar Radio Mi Amigo op Waterland Radio

today25/06/2024 231

Achtergrond
share close

Radio Mi Amigo 50 is een speciale viering ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het iconische Vlaamse radiostation Radio Mi Amigo. Opgericht in 1974, begon Radio Mi Amigo als een piratenstation dat vanaf zee uitzond, en groeide het uit tot een geliefde bron van muziek en entertainment voor vele Vlamingen.

Radio Mi Amigo werd bekend door zijn gedurfde aanpak en het uitzenden van populaire hits, ondanks de wettelijke beperkingen van die tijd. Het station opereerde vanaf de MV Mi Amigo, een schip voor de kust van Nederland, en bracht een nieuwe wind in het radiolandschap. Met DJ’s als Peter van Dam, Sylvain Tack, en Stan Haag, wist het station een trouwe schare fans op te bouwen.

Het 50-jarig jubileum van Radio Mi Amigo wordt op 28, 29 en 30 juni gevierd met een reeks speciale evenementen, uitzendingen en heruitzendingen van legendarische shows. Er zijn ook interviews met voormalige DJ’s en andere betrokkenen, die terugblikken op de hoogtepunten van de afgelopen decennia.

Op Waterland Radio hoor je op deze dagen een groot aantal programma’s van deze viering. Je hoeft dus niet over te schakelen om al het leuks te horen!

Geschreven door Dennis

Rate it

0%