Nieuws

Nieuw bij Waterland Radio: “Tim voor 3” – Een muzikale reis van de jaren 80 tot vandaag!

today29/05/2023 42

Achtergrond
share close

Waterland Radio is verheugd om deze week een nieuwe toevoeging aan ons programma-aanbod te presenteren. Vanaf nu kun je elke donderdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur luisteren naar Tim voor 3 met niemand minder dan Tim Verstraete achter de microfoon.

Tim voor 3 neemt je mee op een opwindende muzikale reis door de tijd. De show is speciaal samengesteld in blokjes van 3 nummers, met muziek die begint in de jaren 80 en doorgaat tot aan de hedendaagse hits. Of je nu een nostalgische fan bent van de 80’s, een liefhebber van de 90’s, of gewoon op zoek bent naar de nieuwste nummers, Tim heeft voor elk wat wils.

Naast de gevarieerde selectie van hits uit verschillende decennia, heeft Tim ook een speciale verrassing voor de luisteraars: de “JUKEBOX uit de 70’er jaren”. Dit is het moment waarop Tim een duik neemt in de muziekgeschiedenis en enkele onvergetelijke nummers uit de jaren 70 naar voren haalt. Het is een ode aan een tijdperk vol tijdloze klassiekers die nog steeds onze harten veroveren.

En laten we niet vergeten dat Tim een groot bewonderaar is van de Nederlandse muzieklegende Andre Hazes senior. Zijn passie voor Hazes’ muziek is duidelijk voelbaar in elke aflevering van Tim voor 3. Tim draait met plezier twee platen van deze Nederlandse grootheid en neemt je mee op een reis door de tijd, waarbij hij herinneringen ophaalt aan de tijdloze hits van André Hazes senior.

Dus vergezel ons op Waterland Radio en stem elke donderdagavond af op Tim voor 3 tussen 19:00 en 20:00 uur. Laat je verrassen door de afwisselende muziekselectie, herleef de beste momenten uit de afgelopen decennia en geniet van de tijdloze klanken van André Hazes senior. Het is een show die je niet wilt missen!

Geschreven door Dennis

Rate it

0%