Nieuws

Nieuw bij Waterland Radio: “Tim voor 3” – Een muzikale reis van de jaren 80 tot vandaag!

today29/05/2023 34

Achtergrond
share close

Waterland Radio is verheugd om deze week een nieuwe toevoeging aan ons programma-aanbod te presenteren. Vanaf nu kun je elke donderdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur luisteren naar Tim voor 3 met niemand minder dan Tim Verstraete achter de microfoon.

Tim voor 3 neemt je mee op een opwindende muzikale reis door de tijd. De show is speciaal samengesteld in blokjes van 3 nummers, met muziek die begint in de jaren 80 en doorgaat tot aan de hedendaagse hits. Of je nu een nostalgische fan bent van de 80’s, een liefhebber van de 90’s, of gewoon op zoek bent naar de nieuwste nummers, Tim heeft voor elk wat wils.

Naast de gevarieerde selectie van hits uit verschillende decennia, heeft Tim ook een speciale verrassing voor de luisteraars: de “JUKEBOX uit de 70’er jaren”. Dit is het moment waarop Tim een duik neemt in de muziekgeschiedenis en enkele onvergetelijke nummers uit de jaren 70 naar voren haalt. Het is een ode aan een tijdperk vol tijdloze klassiekers die nog steeds onze harten veroveren.

En laten we niet vergeten dat Tim een groot bewonderaar is van de Nederlandse muzieklegende Andre Hazes senior. Zijn passie voor Hazes’ muziek is duidelijk voelbaar in elke aflevering van Tim voor 3. Tim draait met plezier twee platen van deze Nederlandse grootheid en neemt je mee op een reis door de tijd, waarbij hij herinneringen ophaalt aan de tijdloze hits van André Hazes senior.

Dus vergezel ons op Waterland Radio en stem elke donderdagavond af op Tim voor 3 tussen 19:00 en 20:00 uur. Laat je verrassen door de afwisselende muziekselectie, herleef de beste momenten uit de afgelopen decennia en geniet van de tijdloze klanken van André Hazes senior. Het is een show die je niet wilt missen!

Geschreven door Dennis

Rate it

Soortgelijke berichten

Nieuws

Herbeleef jouw favoriete programma’s – luister terug met onze Podcasts!

Bij Waterland Radio bieden we je nu de mogelijkheid om je geliefde programma's opnieuw te beleven met onze nieuwe podcastfunctie. Geniet van de vrijheid om te luisteren wanneer het jou uitkomt, zonder concessies te doen. Van de beste muziekmixen tot boeiende content - jouw favorieten, altijd beschikbaar. Veel luisterplezier!

today15/01/2024 12

Nieuws

Steun Waterland Radio

We hebben opwindend nieuws te delen! Vanaf nu is het mogelijk om ons te steunen met een donatie, en we zijn ontzettend dankbaar voor elke vorm van support. Stichting Waterland Radio is een gedreven vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. We hebben geen betaalde medewerkers of dure bedrijfspanden. Jouw steun is de drijvende […]

today29/12/2023 8


0%