Easy Listening

Fiona’s Favorites

Achtergrond
share close
Maandag 19:00 20:00

Fiona’s Favorites is de online bestemming waar muziek en passie samensmelten! Ik ben Fiona, jullie eigenzinnige gastvrouw, en ik nodig je uit om deel te nemen aan een smaakvolle ontdekkingsreis vol muziek, dans en culinaire inspiratie.

Mijn liefde voor radio luisteren heeft een nieuwe dimensie gekregen nu ik hier zelf achter de microfoon sta. Ik deel niet alleen mijn favoriete muziek, maar ook mijn passie voor koken. Dus, verwacht een harmonieuze mix van de beste deuntjes en culinaire hoogstandjes.

De kern van mijn muzikale hart behoort toe aan de jaren 70 en 80. De funky grooves, disco vibes en onvergetelijke hits uit die tijd zijn de brandstof van mijn show. Als jij ook een liefhebber bent van deze tijdloze decennia, ben je hier aan het juiste adres.

Op Waterland Radio breng ik elke twee weken een show waarin we samen genieten van tijdloze klassiekers, verborgen pareltjes en verrassingen. Daarnaast deel ik verhalen, herinneringen en de geheime ingrediƫnten van mijn favoriete recepten. Het wordt een feest van herkenning en nieuwe ontdekkingen.

Trek je dansschoenen aan, laat die kookpotten pruttelen en sluit je aan bij de viering van de goede vibes uit de 70’s en 80’s. Mis het niet, hier op Fiona’s Favorites. Muziek en passie vormen altijd de perfecte ingrediĆ«nten voor een geweldige tijd! Tot snel!


Rate it
0%