Henk van Leeuwen

Achtergrond

Henk van Leeuwen, geboren als Erwin Westerbeek (1963), begon in de 70’s te luisteren naar Radio Mi-Amigo en Radio Caroline. Daardoor kreeg hij echt het radio virus te pakken en begon toen al snel in Amsterdam piraatje te spelen. Eerst met Radio Capitol dat later samen ging met Radio Nova Amsterdam waarmee hij na een paar jaar verhuisde naar België. Helaas stopte Radio Nova in België en hij is toen gaan werken bij Radio Atlantis Amsterdam.

Atlantis ging over naar een nieuwe eigenaar die ook Radio West en Universe FM in Amsterdam bestierde. Hij is toen voor deze stations gaan werken als dj en technicus. Vlak voor de grote razzia in Amsterdam, waarbij het echt was afgelopen met de piraterij, ging hij weer naar België om te draaien bij Super 106 (Lommel).

Door omstandigheden moest hij terug naar Nederland en heeft hij zijn werk voor de radio een tijdje neer moeten leggen. Tot het jaar 2000 toen hij zich meldde bij Purmerender Radio Omroep, nu Waterland Radio. Henk is een radioman in hart en nieren. Hij is met diverse programma’s te horen op Waterland Radio.

Rate it

Presentatie

0%