Easy Listening

Wekkerradio | Henk & Fiona

Achtergrond
share close
Zondag 10:00 12:00

Welkom bij Wekker Radio, de ultieme soundtrack voor jouw zondagochtend! Laat je wekken door de vrolijke klanken van Henk en Fiona, jouw dynamische duo achter de microfoon.

Elke week brengen Henk en Fiona jou een heerlijke selectie van muziek om je zondagochtend compleet te maken. Van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits, we hebben voor elk wat wils. En het beste van alles? Jij hebt de kans om je favoriete nummers aan te vragen via onze live chat! Laat je muzikale wensen horen en we zorgen ervoor dat jouw verzoekplaat zo snel mogelijk de ether in gaat.

Maar er is meer dan alleen muziek bij Wekker Radio. Fiona brengt je ook het laatste weerbericht, zodat je goed voorbereid de dag kunt beginnen. Of het nu zonnig, regenachtig of bewolkt is, Fiona staat klaar om je op de hoogte te houden van de actuele weersomstandigheden.

En laten we niet vergeten dat ons getrouwde presentatiekoppel vaak een vrolijke noot aan het programma toevoegt met hun eigenzinnige humor. Ze kunnen af en toe een beetje “discussiĆ«ren”, zoals alleen getrouwde stellen dat kunnen, maar dat maakt Wekker Radio juist zo charmant en herkenbaar.

Ten slotte heeft Fiona voor elke uitzending een speciaal recept klaar staan. Ze deelt graag haar culinaire creaties met jou. Dus zorg ervoor dat je pen en papier klaar hebt liggen om de ingrediƫnten en kooktips mee op te schrijven.

Luister naar Wekker Radio en laat je zondagochtend gevuld zijn met geweldige muziek, levendige conversaties en een vleugje culinaire inspiratie. Henk en Fiona staan klaar om je de perfecte start van de dag te bezorgen!

We hopen je snel als trouwe luisteraar te verwelkomen. Geniet van Wekker Radio!


Rate it
0%