Jeroen Drogt

Achtergrond

Jeroen Drogt is geen onbekende in de wereld van radio en muziek. Hij begon bij Regio8, waar hij zijn eerste stappen zette in de radiowereld en de fundamenten legde voor een veelbelovende carrière. Zijn enthousiasme en talent werden snel opgemerkt, en al snel veroverde hij de harten van luisteraars met zijn charismatische persoonlijkheid en diepgaande kennis van muziek.

Maar het was pas het begin. Jeroen Drogt trok verder en maakte indruk op KX Radio, een platform dat bekendstaat om zijn vernieuwende en alternatieve muziekaanbod. Hier kon hij zijn muzikale horizon verbreden en een breder publiek bereiken. Zijn radiopresentatievaardigheden groeiden, en hij groeide mee met de muzikale trends.

Ice Radio, XXL Stenders en Radio Veronica zijn namen die bij veel radioliefhebbers een belletje doen rinkelen, en Jeroen Drogt heeft bijgedragen aan het succes van deze stations. Zijn veelzijdigheid als radiopresentator en zijn vermogen om moeiteloos te schakelen tussen verschillende muziekstijlen hebben hem tot een waardevolle stem in de Nederlandse radiowereld gemaakt.

Tegenwoordig is Jeroen Drogt ook te horen op Waterland Radio, waar hij het programma Car Classics presenteert. Dit programma neemt luisteraars mee op een muzikale reis door de tijd en over de weg, met tijdloze nummers en iconische albums die de soundtrack vormen van menig autoreis. Jeroen’s warme en vertrouwde stem gidst luisteraars door deze muzikale reis, waardoor elke autorit een onvergetelijke ervaring wordt.

Met zijn rijke ervaring, passie voor muziek en charismatische presentatiestijl blijft Jeroen Drogt een gewaardeerde naam in de radiowereld. Zijn toewijding aan het delen van geweldige muziek en het creëren van onvergetelijke luisterervaringen maken hem tot een onmisbare persoonlijkheid voor iedereen die van hoogwaardige radio en tijdloze muziek houdt.

Rate it

Presentatie

0%