Menno Dekker

Achtergrond

Menno Dekker is een bekende radiopionier en een van de initiatiefnemers van Radio Unique in Amsterdam. Deze radiozender heeft zich vanaf het begin gepresenteerd als de commerciële zender van Groot Amsterdam. Met zijn passie voor radio en zijn streven naar kwaliteit heeft Menno een belangrijke rol gespeeld in de opkomst van dit radiostation.

Na een tijdje niet ‘radioactief’ te zijn geweest, besloot Menno zich aan te sluiten bij de enige zeezender van Nederland, Radio Waddenzee 1602. Als onderdeel van dit bijzondere radiostation heeft hij zijn ervaring en talenten verder kunnen ontwikkelen en een breed luisterpubliek weten te bereiken.

Tegenwoordig is Menno Dekker te horen op Waterland Radio, waar hij elke werkdag tussen 15:00 en 16:00 uur zijn radioprogramma presenteert. Met zijn karakteristieke stem en enthousiasme weet Menno zijn luisteraars te boeien en te vermaken. Zijn programma op Waterland Radio is een mix van muziek, nieuws en interessante gesprekken, waardoor het een geliefd programma is geworden bij velen in de regio.

Rate it

Presentatie

0%