Nieuws

Car Classics op Waterland Radio: Een Tijdloze Reis door de Wereld van Muziek

today19/10/2023 5

Achtergrond
share close

Waterland Radio heeft een gloednieuw radioprogramma gelanceerd dat muziekliefhebbers terugvoert naar de gouden tijdperken van populaire muziek. Car Classics, gepresenteerd door Jeroen Drogt, brengt niet alleen de grootste hits, maar ook de verborgen juweeltjes die de tand des tijds hebben doorstaan. Of je nu wilt terugdenken aan de hoogtijdagen van de popmuziek, nieuwe ontdekkingen wilt doen of gewoon wilt genieten van tijdloze deuntjes terwijl je over de snelweg raast, Car Classics is er om je te vergezellen op deze muzikale reis.

Car Classics wordt wekelijks uitgezonden op Waterland Radio, en je kunt het programma beluisteren via de website of je favoriete radioapp. Of je nu onderweg bent naar het werk, op roadtrip bent met vrienden, of gewoon thuis ontspant, Car Classics zal je zeker betoveren met zijn unieke mix van muzikale traktaties.

Geschreven door Dennis

Rate it

Soortgelijke berichten

Nieuws

Alternatieve kerstmuziek op Waterland Radio

De slogan van Waterland Radio luidt: "altijd verrassend!" En dat geldt ook voor onze kerstnummers. Wij vermijden de overgedraaide nummers van WHAM of Mariah Carey. Bij Waterland Radio krijg je kerstliedjes te horen die je waarschijnlijk nog niet, en zeker niet te vaak, hebt beluisterd. Bij Waterland Radio stellen we […]

today09/12/2023 2


0%