Nieuws

Walter Galle stopt tijdelijk met “De Middagboot”

today18/04/2024 17

Achtergrond
share close

Na een periode van toegewijde dienst heeft Walter Galle besloten om tijdelijk een pauze in te lassen voor zijn geliefde radioprogramma “De Middagboot” bij Waterland Radio. Zijn vertrek laat een leegte achter, maar biedt ook ruimte voor reflectie en waardering voor zijn bijdrage.

Walter Galle heeft met zijn passie voor muziek en warme presentatiestijl een trouwe schare luisteraars aan zich gebonden. Zijn vertrek markeert het einde van een tijdperk, maar opent ook nieuwe mogelijkheden voor groei binnen Waterland Radio.

We willen Walter Galle bedanken voor zijn toewijding en passie, en wensen hem alle succes in zijn toekomstige ondernemingen. Op dit moment wordt “De Middagboot” niet direct vervangen, maar Waterland Radio blijft hoogwaardige muziek en entertainment bieden, met name door onze Music Mix nonstop.

Geschreven door Dennis

Rate it

Soortgelijke berichten

Nieuws

Steun Waterland Radio

We hebben opwindend nieuws te delen! Vanaf nu is het mogelijk om ons te steunen met een donatie, en we zijn ontzettend dankbaar voor elke vorm van support. Stichting Waterland Radio is een gedreven vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. We hebben geen betaalde medewerkers of dure bedrijfspanden. Jouw steun is de drijvende […]

today29/12/2023 10


0%