Nieuws

het Aandeel op Waterland Radio

today20/05/2023 28 6 5

Achtergrond
share close

Op Waterland Radio, zondag tot en met vrijdag om 22 uur, is er een geweldig nieuw programma genaamd “Het Aandeel” dat wordt gepresenteerd door Rob van Dijk. Met zijn passie voor muziek neemt Rob je mee op een reis door Classic Rock, Britpop en albumtracks. Hoewel de nadruk ligt op oudere nummers, verrast hij je altijd met een paar nieuwe pareltjes.

“Het Aandeel” heeft twee vaste onderdelen die het programma extra speciaal maken. Allereerst kun je genieten van een live mini-concert, waarbij je de energie en magie van een live-optreden kunt ervaren. Daarnaast is er een lang nummer van tenminste 6 minuten, waardoor je helemaal opgaat in de muziek en even kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen.

Maar dat is nog niet alles! Rob doet zijn best om nummers te draaien die je zelden ergens anders hoort, zelfs als ze al bekend zijn bij het publiek. Je zult versteld staan van hoeveel van deze nummers je eigenlijk kent. En halverwege het programma voegt hij een vleugje nostalgie toe met een opname uit de jaren ’60.

“Het Aandeel” is een programma dat je niet wilt missen, en je kunt er zes dagen per week van genieten op Waterland Radio. In het weekend wordt Rob afgewisseld door Hans van Houten, zodat er altijd een frisse variatie is in de presentatie. Stem af op Waterland Radio en laat je meevoeren door de unieke mix van muziek die “Het Aandeel” te bieden heeft!

Geschreven door Dennis

Rate it

0%